top of page

ABOUT NOORDERZON

Wat is het verhaal achter Noorderzon Tattoo? Beter gezegd, wie is het gezicht achter de shop?

 

Mijn naam is Ating Siwabessy (Kapitano Tattoo). In mijn jeugd tekende ik graag en ben ik jaren actief geweest in de graffiti scene. Ik kon hier mijn creativiteit volledig in kwijt. Hier is mijn passie voor lettering ontstaan.

 

Na een andere studie en fulltime baan wist ik: dit is niks voor mij. Ik droomde ervan om mijn creatieve kant te voeden en dit gevoel volledig de ruimte te geven. Ik wilde mijn passie voor lettering en tekenen inzetten en verfijnen. Mijn droom werd steeds duidelijker: Ik wil tatoeëren!

 

Vanaf dat moment ben ik mijn droom waar gaan maken. Ik gooide alles om en ontwikkelde mij tot tattoo artiest. Ik gaf mijzelf 5 jaar de tijd om alle kneepjes van het vak te leren om vervolgens mijn vaste, fulltime, baan op te geven zodat mijn droom werkelijkheid zou worden. Zo gezegd, zo gedaan.

 

Eerst ben ik aan het werk gegaan bij Stay Classy Tattoo, Clean Solid Tattoo en Classic Tattoo. Mijn specialisatie is lettering maar bij hen kon ik mij verder ontwikkelen en verbreden. Zo leerde ik nieuwe stylen eigen te maken en leerde ik om mijn eigen style te vinden, uit te breiden en vorm te geven. Mijn dankbaarheid is groot voor het vertrouwen die de mannen van Stay Classy, Clean Solid en Classic Tattoo mij gegeven hebben.

 

Ook mijn reizen naar Azië en het werken met internationale artiesten hebben mij verrijkt.
Ik werk voornamelijk in de volgende stylen:  American Traditional, Mandala/Geometric Tribal en natuurlijk mijn specialisatie: lettering. 

 

Maar aan het begin van mijn tattoo-ontwikkeling-avontuur gaf ik mijzelf ook een andere deadline. Ik wilde graag een eigen tattoo shop en ook hiervoor gaf ik mijzelf 5 jaar de tijd.

Op 12 oktober 2014 stopte ik bij mijn werkgever en ging ik fulltime tatoeëren. Precies 5 jaar later, op 12 oktober 2019, was mijn laatste werkdag bij Stay Classy Tattoo een feit. Mijn oog was gevallen op een prachtige locatie in Rotterdam Noord. Noorderzon Tattoo, mijn droom, werd werkelijkheid!

 

Kapitano Tattoo staat voor prachtige tattoos met strakke lijnen, persoonlijkheid, kwaliteit en service. Je kunt mij vanaf heden vinden in mijn eigen shop met regelmatig talentvolle gastartiesten uit binnen- en buitenland. 

 

Ik hoop dat Noorderzon Tattoo een mooie aanvulling is voor Rotterdam Noord en ontvang jullie graag in de shop.

noorderzon-73.jpg
bottom of page